#10 Estimant-nos fort amb Doctora Trans. Les dissidents

«En aquest capítol #10 Estimant-nos fort, a la secció de l’entrevista ‘Lo safareig’, comptarem amb la companyia d’una nova convidada: la Doctora Trans, alter ego de la Laura Justribó!

Creativitat, anarquia, i amor. Tres paraules que acompanyen l’univers de la nostra nova #dissident. Tot i estar formada en Història de l’Art i Museologia, la creació artística ha estat (i és) una constant en la seva vida a través de múltiples fórmules i canals. Una expressió amb veu pròpia que actualment compagina amb el món més íntim i personal, el de les cures.

En aquesta nova temporada tindrem nova imatge i força novetats! Entre elles, la presència a estudi de la Silvina Sánchez, la nostra recomanadora #dissident cultural de capçalera (amb ‘El minut de cultura’) i l’estrena mundial d’una nova secció, ‘Què diuen els astres?’.

En aquest capítol hem compartit també alguns fragments musicals de Clara Gispert (‘Good girl’), Nina Simone (Revolution’), Koers (Fins al final) i els Möndo Loco (‘Dinero’), així com música lliure de drets d’autoria.

Gaudiu i compartiu aquest àudio, família dissident!»